Cum cumpăr?

Cum comand?

In momentul in care gasesti produsul pe care il doresti, dupa ce completezi cantitatea dorita, apasa butonul ‘Adauga in cos‘.

Dupa ce ai adaugat toate produsele dorite, selecteaza modalitatea de plata, apoi apasa butonul „trimite comanda”.

Daca esti prieten nou in lumea Hedwig, vei fi solicitat pentru ati crea un cont, daca ne stim deja, va trebui sa iti introduci numele de utilizator si parola pentru autentificare.

De aici inainte vei intra intr-un joc alcatuit din doi pasi simpli, la sfarsitul carora comanda ta este inregistrata:

Pasul 1

  • Introduci datele de livrare/ facturare;
  • Alegi metoda de plata: ramburs / card bancar / depunere bancara sau PayPal;

Trebuie sa fii de acord cu ‘Termenii si conditiile’ din lumea hedwig.ro, apoi apesi butonul ‘Continua’.

Pasul 2

  • Informatii comanda – aici vei avea o sintetizare a comenzii tale (produse, cantitati, modalitate de transport si de plata, date de facturare);
  • Daca informatiile sunt corecte, apesi butonul ‘Finalizeaza comanda’. Numai dupa ce ai urmat acesti pasi,  comanda ta va fi inregistrata si vei fi contactat de hedwig pentru confirmarea comenzii.

Cat dureaza pana Hedwig ajunge la tine?

Tot ce ai comandat, ajunge la tine in maxim 24 h prin curierat rapid, vezi la „Contact” programul de procesare al comenzilor.

In cazul in care vei constata ca pachetul tau a sosit avariat sau desigilat, te rugam sa-l refuzi, cu mentionarea motivului refuzului pe borderoul de livrare si sa ne contactezi cat mai repede posibil ca sa-i tragem la raspundere pe cei ce ne-au incalcat cercul de incredere.

Care este costul transportului?

Costul transportului este 20 lei pentru curierat rapid in Bucuresti si calculat separat pentru celelalte orase din tara sau din afara tarii in pagina ta de finalizare comanda.

Cum platesc?

Pentru produsele pe care ti le-ai dorit, avem pentru tine urmatoarele variante de plata: ramburs / card bancar / depunere bancara sau PayPal.