Despre noi

Hedwig este primul magazin de jucarii urbane din tara, deschis din Septembrie 2013, pe Strada Ion Brezoianu, nr. 12, unde se gasesc atat creatii unicat ale diferitor artisti romani si straini, figurine blank, pe care sa-ti incerci talentul dar si action figures in editie limitata.

Mai mult, artistii sau orice persoana care doreste sa-si realizeze propria jucarie, gaseste aici sprijin pentru producerea ei pornind de la o idee, un model 3D CAD sau chiar de la un alt obiect deja existent. Hedwig e de fapt un proiect care isi propune sa popularizeze jucariile urbane in Romania si sa coaguleze o comunitate de oameni pasionati, designeri si iubitori ai Jucariilor Urbane.

 

Hedwig ii are in spate pe Elena Lucaci, care isi imparte timpul intre contracte comerciale si ultimele tendinte in design, arte audiovizuale… si pe Bogdan Lucaci, care atunci cand nu face jocuri pentru mobile, cauta roboti industriali si tehnologii de print 3D.

Atributiile sunt impartite astfel: Bogdan se ocupa de partea tehnica a firmei, de tot ce tine de productie: de la imprimare 3D, pana la multiplicare si vopsire iar Elena  de partea creativa, de relatia cu artistii, de organizarea evenimentelor si de promovarea acestora.