Politică de returnare

Vrei sa returnezi produsul?

Esti indreptatit sa o faci indiferent de motivul invocat. Te rugam doar ca in termen de 14 zile sa ne trimiti intentia ta de a renunta la produs. În acest scop, poti folosi modelul  alăturat Formular de retragere  ;

Folosirea lui nu este însă obligatorie, ne poti scrie pe adresa de E-mail: info[at]hedwig.ro si o sa ne ocupam de solutionarea nemultumirii tale, indiferent care ar fi ea.

Returnarea produsului se va face nu mai tarziu de 14 zile calendaristice, acestea fiind calculate de la data in care ai intrat in posesia produsului.

Hedwig Creation S.R.L. iti va  rambursa suma primita, folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care ti-ai exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare.

Returnarea produsului va fi facuta pe cheltuiala ta, folosind acelasi serviciu de curierat. Te rugam sa folosesti ca adresa de livrare: Str. Ion Brezoianu, nr. 12, Sector 3 Bucuresti, fiind adresa Hedwig Shop, sa iei in calcul si programul de lucru al magazinului si sa-l comunici curierului. Te faci responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Pentru orice nemultumiri va ramanem la dispozitie atat la adresa mai sus mentionata, la telefon 021 313 5911, cat si la adresa de E-mail info[at]hedwig.ro.

Pentru mai multe informatii, te rugam sa vizitezi si www.anpc.gov.ro.

Ai facut o pre-comanda si te-ai razgandit?

Pentru Pre-Comanda, Hedwig are nevoie de o garantie din partea ta de 50% din valoarea produsului comandat. Fiind un produs doar de tine solicitat, Hedwig se asigura astfel ca nu ramane cu acest produs daca tu te razgandesti. Prin urmare, daca renunti la produsul pre-comandat dupa cele 14 zile (termenul prevazut de lege), vei ramane si fara garantia de 50% oferita ca avans la data comenzii.

Garantii

Pentru tot universul Hedwig, oferim 30 zile garantie din momentul in care produsele au ajuns la tine acasa. Aceasta garantie isi pierde valabilitatea in cazul produselor unicat foarte fragile sau a folosirii incorecte sau improprii a produsului (de ex. supunerea la socuri mecanice/ termice). Produsele care nu sunt functionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite sau se va returna contravaloarea lor cu conditia notificarii in scris, pe adresa info[at]hedwig.ro, in termenul prevazut mai sus.